Trefelling, stubbefresing og andre skogtjenester
Trefelling, stubbefresing og andre skogtjenester

Stubbefresing

 

Ring 451 85 066 for gratis befaring og pristilbud. Vi tar oppdrag på Steinkjer, Inderøy, Mosvik, Verdal, Levanger og Frosta. 

Bildet over er et eksempel på hvordan det kan se ut når stubben er tatt. Det er også mange tilfeller av at det blir mer flis igjen enn på bildet, slik at det blir en liten haug der stubben stod. Denne kan man fjerne, og så fylle på med jord, eller man kan la flisa råtne og fylle hullet der stubben stod. 

En stubbe som blir stående igjen etter en trefelling kan være skjemmende for en fin hage. Man kan selvsagt sette ting oppå den til pynt, bruke den som et lite bord el.l., men mange ønsker å få den fjernet. Dette gjelder både stubber som står igjen etter tre som vi har felt, og stubber som står igjen etter en felling som ble gjort for mange år siden.

Stubben fjernes effektivt med fres, og den tar med seg både stubben og røtter et stykke ned i bakken. Etterpå er det bare å rydde opp fliser, legge i jord, og så plen eller busker, og man vil ikke kunne se at det en gang stod et tre der. Fresen vår er relativt lett, så den lager ikke stygge merker i plen eller annet underlag.

For priser, se her.